Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Bedrijfssoftware nodig voor je KMO? Software expert SDE helpt u graag!

Microsoft Dynamics NAV logoGeïntegreerde bedrijfssoftware helpt uw bedrijf om efficiënter te werken. Vroeger bestond de kmo software uit verschillende losse software pakketten voor bedrijfsadministratie. Bijvoorbeeld een boekhoudpakket naast een facturatiepakket en een toepassing voor de productie, nog een andere voor het klantenbeheer en een voor het voorraadbeheer. Ontdek de kracht van geïntegreerde software voor bedrijfsadministratie zoals Dynamics NAV tijdens een van onze demo’s.

 Microsoft Dynamics NAV Role Center

De huidige generatie software voor bedrijfsadministratie integreert al deze losse kmo software. Al uw informatie is nu beschikbaar in één geïntegreerd systeem. Hierdoor worden uw bedrijfsprocessen sterk verbeterd. U moet geen gegevens meer overbrengen van het ene naar het andere systeem, u moet niet langer nog dubbele ingave doen en u heeft een 360° zicht op de administratie van uw bedrijf. U kunt meteen ingrijpen en uw bedrijfsprocessen optimaliseren.

Administratie

De administratieve software van Microsoft Dynamics NAV bevat modules wat betreft financieel beheer, productie, supply chain, projectbeheer en aankoop & verkoop. Log vrijblijvend in op ons kenniscentrum en download een infopakket en brochure van deze beheersoftware. Ontdek hoe administratie-software ook voor uw bedrijf een grote stap voorwaarts kan betekenen.