Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Klanttevredenheidsrapport 2012: 95 % tevreden klanten

NSAT thumbOp regelmatige tijdstippen polsen we bij onze klanten naar hun tevredenheid over onze diensten, producten en samenwerking in het algemeen. Dit is belangrijk in het kader van onze kwaliteitswerking (ISO9001) en voor onze belangrijkste leveranciers en partners zoals Microsoft. We scoorden dit jaar een Net Satisfaction score van 142,47 punten wat een vooruigang van 28,5 punten betekent ten opzichte van vorig jaar.

Omdat we open willen communiceren met onze klanten, partners en andere business-contacten zijn de resultaten vrij beschikbaar in ons kenniscentrum samen met een heleboel ebooks, whitepapers en andere interessante artikels. Eenmalig inloggen is wel noodzakelijk om ons tevredenheidsrapport te downloaden.

 

 

Log in en download het rapport (.pdf)