Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Wij verwelkomen onze nieuwe helpdeskmedewerker en accountmanager

Wij verwelkomen Saskia Janssens in ons team als nieuwe helpdeskmedewerker. Zij zal naast onze huidige helpdeskmedewerker, Wim, de Navision-helpdesk bemannen. Daarnaast zal zij opleidingen geven omtrent de werking en functies van Dynamics NAV. Aangezien wij een heel open en sociaal team zijn vinden we het altijd super iemand nieuw te mogen verwelkomen. Saskia heeft al een mooie ervaring opgebouwd in de ERP-wereld, als consultant en als eindgebruiker. Ze weet zich dus als geen ander te verplaatsen tussen onze consultants en klanten.

 

Niet enkel op professioneel gebied past Saskia perfect in ons team, zeker ook als persoon. Een grapje maken met de consultants of mee een praatje doen tijdens de lunch zorgen toch voor een zeer aangename sfeer en meer persoonlijk contact in ons team.

“Ik ben zeer tevreden, de expertise die ik ondertussen opgebouwd heb op het vlak van rapportering, kennis van bouwmaterialen en natuurlijk Dynamics NAV opnieuw te kunnen delen met de klanten en de consultants van SDE.” vertelt Saskia.

 

Binnenkort mogen we ook een nieuwe accountmanager verwelkomen, Jeroen Persyn. Hij verleent al jaren advies aan klanten betreffende ERP software. Jeroen, ben je klaar om de markt te veroveren?


Saskia en Jeroen jullie zijn beide van harte welkom in ons team!