Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

SDE volgt strategisch seminarie ‘De Bouw in 2013'

Binnenkort zullen alle handelaars en producenten van bouwmaterialen moeten beantwoorden aan de nieuwe Europese reglementering. Daarom zal SDE aanwezig zijn op het seminarie 'De Bouw in 2013’ op 7/12/2012 in Ovifat. Dit om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van deze CPR reglementering die van toepassing zal zijn voor velen van onze BuildMaster klanten.
 

SDE nam reeds deel aan de CPR conference die georganiseerd werd door de Europese Commissie op 25/6/2012. Alsook aan het 54ste Ufemat congres in Krakow op 28-30/9/2012. Op het Ufemat congres werd reeds de CPR problematiek besproken en stond deze hoog op de agenda.

Tegen 1 juli 2013 gaat deze Europese verordening van start.

Wat houdt dit nu precies in?

Alle verkochte bouwmaterialen zullen vergezeld moeten worden van een ‘prestatieverklaring’.

Zoals eerder gezegd volgt SDE deze evoluties op de voet. Zo zal SDE er voor zorgen dat bestaande en nieuwe klanten over software kunnen beschikken die voldoet aan de extra vereisten die deze Europese verordening met zich meebrengt. 

Wil je op de hoogte blijven van de evoluties binnen de Belgische markt? Volg ons op twitter via @sofdevelopments via de hashtag #CPRbe.