Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

3 van onze DrinkMaster klanten ontvangen medailles op de internationale bierwedstrijden

Dit jaar deden enkele van onze klanten mee aan de internationale bierwedstrijd in België en een internationale bierwedstrijd in Duitsland. Brouwerij Oud Beersel, Brouwerij De Halve Maan en Brouwerij De Ryck vielen in de prijzen.

 


Eerste internationale bierwedstrijd in België

Om de drie jaar wordt er een themajaar door Brussel georganiseerd. 2012 is het jaar van de Gastronomie met het project Brusselicious. Op 2 en 3 november werd daarom in Brussel voor de eerste keer de Brussels Beer Challenge georganiseerd. 

België is het bierland bij uitstek, daarom konden bierwedstrijden hier zeker niet ontbreken. De jury bestond maar liefst uit 50 professionele en internationale juryleden die zijn samengekomen om zo een 500 bieren te proeven. Het was een internationaal succes, maar liefst 15 landen hebben zich ingeschreven om mee te doen. Namelijk: België, Duitsland, Brazilië, Denemarken, Canada, de Verenigde Staten, Estland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Japan, Monaco, Nederland, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk. België was vertegenwoordigd door 60 deelnemende brouwerijen van de 130 die aanwezig zijn in België. 

De Belgische bieren deden het zeer goed, hun reputatie en topkwaliteit werden meer dan waar gemaakt met 42 medailles, waarvan 11 gouden. Twee van de gouden medailles werden gewonnen door onze klanten. Brouwerij Oud Beersel won een gouden medaille met hun bier "Oude Kriek Oud Beersel".

De tweede gouden medaille was voor Brouwerij De Halve Maan met hun bier "Straffe Hendrik Quadrupel". Naast het in ontvangst nemen van hun gouden medaille won Brouwerij Oud Beersel nog een zilveren medaille met het bier "Bersalis Tripel" en Brouwerij De Halve Maan won nog een bronzen medaille met het bier "Straffe Hendrik Heritage 2011".Wedstrijd European Beer Star 2012

Op 14 november werden in Duitsland de European Beer Star Awards uitgereikt. Deze Awards bestaan al 9 jaar en blijven steeds groeien. Er waren 1.366 bieren ingeschreven van brouwerijen uit 41 landen.

Ook ons Belgisch bier deed het daar zeer goed. Brouwerij De Ryck haalde een zilveren medaille met het bier "Arend Tripel".

 

Proficiat aan onze 3 DrinkMaster klanten die in de medailles vielen dit jaar!