Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Brouwerijen gebaat met SSCC labels uit DrinkMaster en Dynamics NAV

 

SSCC-label (Serial Shipping Container) al meer dan 1 maand succesvol in gebruik bij enkele van onze Navision klanten. Het SSCC-label is een label met een internationaal geaccepteerde verzendcode voor een specifieke identificatie van logistieke eenheden. Dit zijn alle individuele eenheden die getransporteerd worden of in stock worden opgeslagen, die doorheen de toeleveringsketen beheerd moeten worden. De SSCC wordt door de toeleverancier in de vorm van een barcode op de verzendingen aangebracht. 

De know-how die SDE heeft inzake SSCC-labels in de voedingssector werd overgebracht van FoodMaster (software voor de voedingssector) naar DrinkMaster voor de drankensector. Het directe contact met onze vaste contactpersoon bij GS-1 maakte de nodige afwerking mogelijk binnen de problematiek van de brouwerijen.

Na de opleiding bij de klant kregen we een ‘Go’. Hierbij melde de klant spontaan: ‘de oplossing is mooi gebouwd en zeer flexibel’. De oplossing werd die moment ook live geplaatst. Het SSCC-label is niet alleen een toegevoegde waarde in DrinkMaster, maar toont ook aan dat de projectmethodologie van SDE zijn vruchten afwerpt.