Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Het einde van MSN Messenger. Skype en Lync nemen de fakkel over!

Microsoft heeft aangegeven op 15 maart te gaan stoppen met de Windows Live Messenger (voorheen MSN Messenger) dienst. Begin november maakte Microsoft al bekend met Messenger te gaan stoppen. Inmiddels is de dienst geheel geïntegreerd in de nieuwste versie van Skype. Wie de nieuwe desktop of Windows 8 versie van Skype installeert en daar z'n Microsoft account invoert, krijgt keurig al z'n bestaande Messenger contacten en de mogelijkheid om daar onmiddellijk terug mee te gaan chatten. Vanaf 15 maart zullen bestaande, oudere Messenger programma's niet meer werken. 

Microsoft heeft tegelijk met Windows 8 de applicatie Lync 2013 uitgebracht voor het nieuwe besturingssysteem. Voorheen ging Lync door het leven als Office Communication. Deze software is als het ware een zakelijke versie van Microsofts eigen Windows Live Messenger. Mensen kunnen via Lync statussen delen en chatten met tekst, geluid en video. Microsoft richt met het programma vooral professioneel gebruik. Bij SDE kunt u terecht met uw vragen over de mogelijkheden van Lync en Lync Server.