Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Terugblikken op 2012 en vooruit kijken naar 2013 met het team

Achteruitkijkspiegel

Naar goede gewoonte organiseren we op het einde van elk kwartaal een infosessie, of een kwartaalsessie zoals wij het noemen. We hebben verschillende afdelingen (Dynamics, Infrastructuur en e-business) in ons bedrijf en hechten er veel belang aan dat we op de hoogte blijven van elkaars werk en vorderingen. Onlangs vond zowat de belangrijkste kwartaalsessie van het jaar plaats, namelijk die met een terugblik op 2012 en nieuwe targets voor 2013. Haalden we onze targets?

 

Hadden we eind 2011 kunnen tekenen voor een resultaat zoals behaald in 2012 dan hadden we dit zonder enige aarzeling gedaan. We deden dus beter dan gebudgetteerd, al mag er bij vermeld worden dat we eind 2011 een conservatieve prognose maakten gezien het toen geldende economisch klimaat.

SDE team

Terwijl de dienstenomzet van onze ERP unit stabiel bleef, is de Dynamics NAV licentieverkoop wel aardig gestegen door een mooi aantal nieuwe klanten en bestaande klanten die groeien. Bij de infrastructuur-unit zagen we een stijging in hardware verkoop van 8% en ook de diensten gingen er met 18% goed op vooruit. De e-commerce activiteiten van Natch maakten een sprong van 38% in diensten en de licentieverkoop lag 60% hoger dan in 2011.

Deze stappen vooruit zijn te danken aan onze klanten die strategisch inzetten op een goede IT- en software-omgeving, alsook aan de inzet van onze medewerkers. Niettegenstaande de weinig hoopgevende macro-economische berichtgevingen, gaan we ervoor om in 2013 deze stap vooruit te behouden en waar mogelijk nog verdere vooruitgang te boeken. Hou ons dus maar op de radar!

Het wordt een ambitieus, maar haalbaar 2013. We gaan er dan ook voor zorgen dat onze mensen voldoende ondersteund worden in hun werk door middel van coaching, opleiding en nieuwe collega’s bij Natch en SDE.

Onze ploeg telt vandaag 47 mensen en we blijven groeien. Naast groei is een tevreden ploeg uiteraard ook belangrijk. Ik was dan ook zeer blij te kunnen aankondigen dat 3 mensen het afgelopen kwartaal meer dan tien jaar dienst konden vieren.

Het is leuk afsluiten na het horen van goede resultaten, met een drankje en een hapje om het nieuwe jaar goed in te zetten. Een geslaagde infosessie, met een leuke nieuwjaarsreceptie. Ons team is klaar voor 2013!