Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Eenvoudig aanpassen / updaten van uw artikelbestand? Het kan!

We kennen allemaal de arbeidsintensieve handelingen die u of uw medewerkers moeten uitvoeren om het artikelbestand aan te passen met de laatste nieuwe prijzen, barcodes, afmetingen, gewichten, … . BuildMaster heeft hier een snelle en efficiënte oplossing voor.

Binnen Buildmaster hebben we deze handelingen tot een minimum herleid dankzij het artikelbeheer. Een krachtige tool die u toelaat om op eenvoudige wijze de nodige wijzigingen toe te passen aan uw artikelbestand. Hierbij kunt u ook verschillende sjablonen gebruiken en afstellen op de door uw leverancier toegestuurde Excelbestanden. U legt in het sjabloon de link tussen de aangeleverde kolominhoud en de plaats binnen Buildmaster waar deze data moet komen.

Aangezien de leveranciers uw eigen artikelnummers of eventueel omschrijving niet kennen is deze tool ook uitgerust met een herkenning op basis van het leveranciersnummer, omschrijving van de leverancier en barcode (EAN-code).
Hierbij speelt ook het voordeel dat het leveranciersnummer gebruikt kan worden bij uw aankopen en zo uw bestellingsproces versnelt aangezien de leverancier de goederen direct herkent!

Meer hier over weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Pingbacks and trackbacks (1)+