Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

De opvolging van verhuurde producten veel werk? Niet met DrinkMaster

Verhuur je tapinstallaties, tafels en stoelen of partytenten voor feestjes aan particulieren of bedrijven? Behoort het bijhouden van een doorgedreven planning van de chauffeurs, obers en/of interim personeel tot je core business? Dan beschikt DrinkMaster over de perfecte tool voor de opvolging hiervan. 

Eerdergenoemde goederen en personen die je verhuurt of ter beschikking stelt noemen we de resources. Dankzij de EVENT-module of de consolidatie van de RESOURCE-planning en je verkooporders in DrinkMaster weet je perfect welke resources wanneer beschikbaar zijn.
Voorbeeld: Wanneer iemand jou 370 stoelen vraagt binnen een bepaalde periode, dan geeft DrinkMaster je automatisch een melding indien dit aantal niet beschikbaar is. 
Ook de planning van de chauffeurs is geïntegreerd, zodat je een perfecte rittenplanning kan uitstippelen.

Bij de meeste evenementen worden goederen aangeleverd waarvan enkel diegene die verbruikt zijn gefactureerd worden. In de EVENT-module wordt deze factuur automatisch gemaakt op basis van verbruik, rekening houdend met leeggoed en eventueel ontbrekende goederen.

Opvolging van consignatiestock is hierbij ook mogelijk. Voorbeeld: Zo kan de lokale scouts steeds een voorraad goederen voorhanden hebben, die pas wordt aangerekend nadat er wordt verbruikt. Dankzij de event-vestigingen weet je op ieder moment exact welke goederen nog op welke locaties staan. Deze goederen zijn immers nog jouw eigendom en kunnen worden meegerekend tijdens de inventarisatie. 

Deze tool binnen DrinkMaster zorgt voor een aanzienlijke vereenvoudiging van je administratie. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.