Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Versnijden van tegels en uitbestedingen in de bouwhandel door BuildMaster

BuildMaster Distri biedt u de oplossing om tegelversnijdingen en eventuele uitbestedingen hiervan efficiënt te beheren binnen ons ERP pakket. Hoe verloopt dit?

Vanuit een verkooporder kan je rechtstreeks verplaatsingen registreren van tegels, voorbeeld de uitbestedingen om de tegels te versnijden. Dit geeft als voordeel dat de gebruiker binnen dezelfde vertrouwde omgeving blijft werken en dus geen extra schermen hoeft te openen. 

Ook de ontvangst van de plinten kan je via het verkooporder registreren. Hierbij houdt BuildMaster Distri rekening met de corresponderende lotnummers, boekt automatisch de tegels af van de voorraad en boekt de plinten tegelijk in. Hierdoor worden tijdrovende handelingen, zoals naar een verplaatsingsdagboek gaan om daar alles te boeken en een artikeldagboek om de stock te corrigeren, ingekort voor de gebruiker.

Een bijkomend voordeel van BuildMaster Distri zorgt ervoor dat je alle orderregels van dezelfde klant in 1 overzicht kan opvragen (wat in de meeste systemen enkel per order mogelijk is) en selecteren om meerdere lijnen van verschillende orders op 1 pakbon te plaatsen. Zo krijg je een beter zicht op alle lopende bestellingen en kan er sneller en efficiënter gehandeld worden.