Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Dag van de Drankenhandelaar 2013

Voor het vierde jaar op rij wordt door FeBeD (Federatie van Belgische Drankenhandelaars) de Dag van de Drankenhandelaar georganiseerd. Net als vorig jaar zal deze editie plaatsvinden tijdens het laatste weekend van november, dus van vrijdag 22 tot zondag 24 november

Award

Voor het derde jaar op rij reeds zal er een speciale Award “Dag van de Drankenhandelaar” uitgereikt worden. Dit om de drankenhandelaars met de beste initiatieven of de meest originele acties te belonen.

Handelaars die voor deze Award, waar een mooie prijs aan vasthangt, in aanmerking willen komen, dienen zich kandidaat te stellen door hun acties en initiatieven toe te lichten. Een jury van “Mystery Shoppers” zal dan een gerichte controleronde uitvoeren.

Deze exclusieve trofee zal worden overhandigd tijdens het FeBeD congres, op maandag 3 februari 2014