Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Video: slimme ERP maakt van uw data toekomsttrends

Bij de keuze van uw nieuwe ERP-systeem is het belangrijk om stil te staan bij de mogelijkheden die moderne ERP-software biedt. Kies daarom ook voor een ERP-pakket dat de historische data van uw bedrijf omzet in toekomsttrends, en u zo de mogelijkheid geeft om te groeien en voorsprong te nemen op de concurrentie. Bekijk onderstaande video om te zien welke opties een nieuw ERP-pakket moet bieden:

 

EVENT 24/10: ERP voor de moderne KMO

Ervaar live hoe Microsoft Dynamics NAV tal van Vlaamse bedrijven vandaag reeds helpt sterker te concurreren dankzij duurzame bedrijfssoftware en toekomstgerichte functionaliteiten. Naast Microsoft Dynamics' nieuwste versie demonstreren we een aantal waardevolle randtoepassingen die het potentieel van een geïntegreerd ERP-systeem onderstrepen.

 


GIDS 10 Adviezen voor ERP-Selectie

In ons gratis e-book over 10 adviezen voor ERP-selectie worden 10 punten aangereikt waar u misschien niet meteen bij zou stilstaan wanneer u nadenkt over ERP-selectie. Onze adviseurs kwamen op basis van wat ze merkten in de praktijk tot deze minder voor de hand liggende maar daarom niet minder van belang zijnde adviezen bij uw keuze voor een goed ERP-systeem.