Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Video: de 4 niveaus van gebruiksgemak bij de moderne ERP-software

Moderne ERP-software heeft op vele vlakken grote stappen vooruit gezet, ook wat betreft gebruiksvriendelijkheid. Hoewel dit logisch klinkt, doet u er goed aan even stil te staan bij de 4 perspectieven op gebruiksgemak die in de video aan bod komen: 

  • Individueel gebruiksgemak
  • Toepasbaarheid van uw ERP-systeem in uw hele bedrijf
  • Keuze van implementatie: lokaal, in de cloud of hybride
  • Naadloze samenwerking met uw andere bedrijfsapplicaties

 

EVENT 24/10: ERP voor de moderne KMO

Ervaar live hoe Microsoft Dynamics NAV tal van Vlaamse bedrijven vandaag reeds helpt sterker te concurreren dankzij duurzame bedrijfssoftware en toekomstgerichte functionaliteiten. Naast Microsoft Dynamics' nieuwste versie demonstreren we een aantal waardevolle randtoepassingen die het potentieel van een geïntegreerd ERP-systeem onderstrepen.

 


GIDS 10 Adviezen voor ERP-Selectie

In ons gratis e-book over 10 adviezen voor ERP-selectie worden 10 punten aangereikt waar u misschien niet meteen bij zou stilstaan wanneer u nadenkt over ERP-selectie. Onze adviseurs kwamen op basis van wat ze merkten in de praktijk tot deze minder voor de hand liggende maar daarom niet minder van belang zijnde adviezen bij uw keuze voor een goed ERP-systeem.