Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Efficiënt samenwerken: tijd en kosten besparen dankzij geautomatiseerd documentbeheer.

ex arte logoZowat elk bedrijfsdocument bevat informatie waarmee een collega aan de slag moet. Die informatiestromen kunt u digitaliseren en automatiseren. Zo zit het juiste document altijd bij de juiste persoon op het juiste moment. Onze klanten gebruiken de documentmanagement- en workflow software van Ex Arte voor het beheer van alle informatiestromen binnen de organisatie.

Alle papieren documenten worden gescand, samen met de digitaal aangeleverde documenten verwerkt en opgeslagen in een centraal archief. Hierna zorgt de workflow software ervoor dat u steeds de passende informatie beschikbaar heeft bij elke stap van uw bedrijfsprocessen, zowel in uw Microsoft Dynamics Business platform (ERP, CRM) als in uw Microsoft SharePoint omgeving.

Via Output Management combineert u creatie, distributie en archivering van uw uitgaande documenten zonder software-integratie en met een zeer lage onderhoudskost.

Meer weten over hoe document management bedrijven helpt? Download de gratis whitepaper of schrijf in voor een webinar van Dynamics NAV + Ex Arte op 18 september!