Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Alles over de ERP-software Microsoft Dynamics NAV 2015

Microsoft Dynamics NAV 2015Wanneer u ERP-software kiest is het cruciaal dat het ERP-pakket een concrete toekomstvisie heeft. Zo bent u als bedrijf er zeker van dat u binnen een paar jaar niet in een doodlopend straatje zit. Microsoft kondigde tijdens haar partnerconference officiëel NAV 2015 aan. Vanaf 1 oktober is NAV 2015 beschikbaar voor nieuwe klanten, bestaande NAV-klanten kunnen vanaf 6 oktober upgraden naar de nieuwste versie.

 

 

Tablets en andere toestellen

Dynamics NAV 2015 ipad android windows 8 tablet smartphone

Microsoft Dynamics NAV 2015 maakt van compatibiliteit met een brede waaier van toestellen een breekpunt. Niet zomaar op een onhandige manier wat info uit een desktop-erp-scherm bekijken of manipuleren maar een volwaardige interface voor tablets.

Bekijk hier de eerste screenshots van tablet apps voor Dynamics NAV 2015

Upgrade-tools

Upgraden naar een nieuwe versie met je hele ERP-software is altijd een uitdaging. Het kost vaak meer tijd en geld dan verwacht. Microsoft begrijpt dit en heeft voor NAV 2015 veel moeite gestopt in het ontwikkelen van een aantal upgrade-tools die het implementatiepartners zoals ons gemakkelijker moeten maken om uw erp up te graden.

Dat is reuze belangrijk want upgrades bieden vaak nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden die u anders zou mislopen omdat het upgrade-proces te intensief is.

 

Mooie verslagen en rapporten in Word

Dynamics NAV was reeds sterk geïntegreerd met Microsoft Office (Word, Excel, …) maar NAV 2015 gaat nog een stapje verder. Als jaarverslagen of rapporten maakt in Word zal u vanuit Word meteen aan uw gegevens in NAV 2015 kunnen om bijvoorbeeld uw cijfers te importeren.

Deze blogpost wordt continue bijgewerkt wanneer er meer nieuws is over Microsoft Dynamics NAV 2015 (de nieuwste versie van Navision 2015)

 

Meer weten over de standaardfunctionaliteiten van NAV 2015?