Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

ERP toekomsttrend: Data & Business Intelligence

data-bi-erp

Een moderne middelgrote onderneming bezit vandaag al meer data dan ze zelf goed beseft. ERP-gegevens, CRM-gegevens, website- of google analytics gegevens, data uit eigen marktonderzoek en marketing, data uit sectorrapporten en van belangenverenigingen, …

Bovendien zal die data exponentieel groeien omdat we meer en meer via apps, software en technologie in het algemeen zullen afhandelen. Verbanden leggen tussen al deze verschillende databronnen is van groot belang wil een bedrijf op de juiste manier innoveren en optimaliseren.

De standaardrapporten die de meeste ERP-pakketten aanbieden zullen niet meer voldoen en gebruikers zullen zelf dynamisch en in realtime inzicht willen gaan verwerven om hun job beter te kunnen uitoefenen. 

ERP2020-ebook

Deze blogpost is één van de toekomsttrends uit ons gratis e-book 'ERP 2020 - Toekomsttrends in ERP-software voor middelgrote bedrijven'. Het e-book is hier gratis te downloaden. Ontdek de 7 andere trends waartegen uw nieuwe ERP opgewassen moet zijn.