Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

ERP toekomsttrend: ERP-selectie wordt nóg moeilijker

erpselectie

Niet alleen ERP-software breidt haar mogelijkheden uit met randtoepassingen. Ook andere bedrijfssoftware zoals CRM, boekhoudsoftware en bijvoorbeeld WMS krijgen randtoepassingen die hun functionaliteiten uitbreiden in de richting van ERP.

Dat is goed voor u als onderneming want u bent niet langer beperkt tot ERP in uw zoektocht naar de juiste overkoepelende administratieve bedrijfssoftware. U kunt ook echt aan het puzzelen gaan met extra modules voor andere software die u misschien al gebruikt om zo een best-of-breed software samen te stellen voor uw onderneming. 

Anderzijds zal dat het selectieproces van de juiste toepassing(en) en de juiste partner(s) er niet gemakkelijker op maken. Ook het onderhoud van dergelijke samengestelde applicatie vergt extra aandacht. Het is dus van zeer groot belang om op voorhand goed alle korte- en langetermijngevolgen te evalueren wanneer niet gekozen wordt voor een gevestigde ERP-toepassing zoals bijvoorbeeld Dynamics ERP. ERP2020-ebook

Deze blogpost is één van de toekomsttrends uit ons gratis e-book 'ERP 2020 - Toekomsttrends in ERP-software voor middelgrote bedrijven'. Het e-book is hier gratis te downloaden. Ontdek de 7 andere trends waartegen uw nieuwe ERP opgewassen moet zijn.