Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

ERP toekomsttrend: Wearables

erp-wearables

Smartwatches hebben sinds eind 2014 hun intrede gemaakt bij consumenten en de Google Glass-bril haalt ook geregeld de media. Helemaal op de achtergrond van deze consumenten-gadgets is ook de markt voor professionele wearables aan het opkomen. 

Gaande van slimme handschoenen over sensoren die de werkomstandigheden in de gaten houden tot augmented reality brillen voor professioneel gebruik. 

ERP-software zal enerzijds informatie ontvangen van deze draagbare technologieën, denk maar aan timelogging of bijvoorbeeld locatie-info. Anderzijds zal ERP ook heel wat kunnen aansturen, gaande van stocklocaties in het magazijn tot instructies voor bijvoorbeeld een field service medewerker.

ERP2020-ebook

Deze blogpost is één van de toekomsttrends uit ons gratis e-book 'ERP 2020 - Toekomsttrends in ERP-software voor middelgrote bedrijven'. Het e-book is hier gratis te downloaden. Ontdek de 7 andere trends waartegen uw nieuwe ERP opgewassen moet zijn.