Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

ERP toekomsttrend: ERP-succes gaat steeds minder vaak over technologie

erp-minder-technologie

De juiste technologie, geprogrammeerd volgens de regels van de kunst op het juiste platform blijven een basisvoorwaarde voor een goede implementatie. Het échte verschil tussen een succesvol ERP-project en een mislukt traject zit echter meestal niet in de gebruikte technologie.

Efficiënte projectleiding, het evalueren en bijsturen van bedrijfsprocessen voor ze in software geëtst worden en het omgaan met de verandering (change management) bij werknemers die een nieuwe ERP voorgeschoteld krijgen, maken vaak wél het verschil tussen succes en ERP mislukking. 

Kies dus beter niet voor de grootste techneut als ERP-partner, maar ga ook intern op zoek naar iemand met een brede blik om het project te trekken. ERP2020-ebook

Deze blogpost is één van de toekomsttrends uit ons gratis e-book 'ERP 2020 - Toekomsttrends in ERP-software voor middelgrote bedrijven'. Het e-book is hier gratis te downloaden. Ontdek de 7 andere trends waartegen uw nieuwe ERP opgewassen moet zijn.