Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Defrancq kiest voor SDE BuildMaster & Dynamics NAV als ERP systeem

Defrancq logo

Group Defrancq is een organisatie met ruim 200 medewerkers. Zij is een toonaangevende en krachtige overkoepelende organisatie van bedrijven met verschillende activiteiten in de productie en verkoop van dakbedekkingsmaterialen. In België, Nederland en Frankrijk bedienen de Defrancq-bedrijven vele aannemings-, dakdekkers- en bouwbedrijven. Voor haar Belgische en Nederlandse filialen koos de groep voor de Dynamics NAV add-on BuildMaster.

Defrancq (www.defrancq.be) kenmerkt zich door een overzichtelijke structuur en korte communicatielijnen en is de organisatie waar 'alles' mogelijk is binnen de 'dakwereld'. Van de verschillende ERP-systemen en Dynamics-partners die Defrancq overwoog, had SDE de beste functionaliteiten voor bouwhandels en aanverwanten. Defrancq vervoegt hiermee andere technische groothandels en bouwhandels zoals YouBuild, Tegelbedrijf De Ganck, Bouw.Punt en tal van andere succesvolle bedrijven.

Ontdek meer over ERP systemen voor groothandels of BuildMaster voor bouwhandels, doe-het-zelf en tegelhandels