Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Alles over Microsoft Dynamics NAV 2016

Dynamics NAV logoMicrosoft Dynamics NAV 2016 biedt interessante nieuwe mogelijkheden wat betreft mobiele apps, business intelligence en gebruik van de ERP in de cloud. Een nog diepere integratie met Office 365 en Microsoft Dynamics CRM betekenen grote stappen voorwaarts voor middelgrote bedrijven die voor ERP selectie staan. In deze blogpost verzamelen we alle beschikbare info over Dynamics NAV 2016 (voorheen Navision). 

 

De wereld is volledig gedigitaliseerd en bedrijven van alle groottes zijn op zoek naar de beste manier om van die transformatie een concurrentieel voordeel te maken. Deze nieuwe versie van Microsoft Dynamics is gebouwd om die digitalisering vanuit het hart van de onderneming (het ERP-systeem) te ondersteunen. 

De nieuwe mogelijkheden van NAV2016 

  • Je mobiele medewerkers op elk aparaat volledige toegang geven tot de ERP via gestroomlijnde en eenvoudig te gebruiken apps. Apps op eender welk apparaat: smartphone, tablet, notebook en ongeacht het besturingssysteem: iOS, Android of Windows. [Lees hier meer details over de app.]

  • Verhoog zakelijk inzicht (Business Intelligence) met vooraf gebouwde PowerBI  dashboards zodat uw teams direct toegang hebben tot de belangrijkste prestatie-indicatoren zonder dat ze een geavanceerd diploma statistiek op zak moeten hebben. [Bekijk hier de screenshots]

  • Verbeteren van de verkoop en het optimaliseren van je klantenservice via een doorgedreven integratie van Microsoft Dynamics CRM. [Lees deze blogpost voor meer info]

  • De mogelijkheid om gebruik te maken van 'enterprise-class' schaalbaarheid en beveiliging in de cloud via Microsoft SQL Azure database. 

  • Verdere ondersteuning en ingebouwde mogelijkheden voor document management, workflows en OCR op maat van de KMO om zo processen te stroomlijnen en papier gebaseerde transacties af te bouwen. 

  • Door een nog betere koppeling met Office 365, Sharepoint online en andere cloud-diensten gemakkelijker zaken doen met klanten en partners. 

 

**update: Nog meer verbeteringen in NAV 2016 - klik hier.**

 

Dit zijn de meest in het oog springende uitbreidingen en vernieuwingen. Wil je een volledig overzicht van wat Microsoft Dynamics NAV 2016 nu allemaal kan, vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt dadelijk het volledige functionaliteiten-overzicht in je mailbox.