Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Mobiele Dynamics NAV 2016 app voor alle toestellen en platformen

screenshot Dynamics NAV 2016 appDe vorige versie van Dynamics NAV had al een mooie app voor tablets maar in NAV2016 gaat Microsoft Dynamics een grote stap verder met een universele app voor haar ERP-pakket. De app draait op Android, iOS en Windows zowel wat betreft smartphones tablets of andere toestellen. 

 

De mobiele apps download je eenvoudigweg uit de Google Play Store, Windows Store of Apple App Store. Je logt in met je gebruikerslogin en paswoord die je gebruikt om in de standaardversie van NAV aan de slag te gaan en je bent vertrokken. Het maakt niet uit of je NAV 2016 nu op je eigen server draait, in de cloud of wordt gehost door je Dynamics Partner. 

 

De schermen zijn geoptimaliseerd voor touchscreens, maken gebruik van wat je al kent uit Office en Windows maar blijven toch zeer herkenbaar voor Navision gebruikers. Vanuit de app overzichten exporteren naar bijvoorbeeld Excel of Office, offertes of orders doormailen, statistieken in de gaten houden, … het kan allemaal 'op de baan'. 

Daarnaast kan je met de Dynamics NAV-apps ook de camera van je smartphone of tablet aanroepen. Hierdoor kan je gemakkelijk foto's maken om bepaalde orders, service-opdrachten of wat dan ook te documenteren en door te sturen. Dat bespaart heel wat tijd en zorgt weer voor betere gegevens om business mee te doen. 

Worden de smartphones en tablets in mijn bedrijf al ondersteund? 

Vul hieronder het formulier in en we sturen je een downloadlink naar de systeemvereisten. In hoofdstuk 3 Microsoft Dynamics NAV 2016 Tablet Client and Phone Client (in a Browser) Requirements en hoofdstuk 4 Microsoft Dynamics NAV 2016 Microsoft Dynamics NAV Universal App Requirements vind je de systeemeisen van de app.