Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Productieplanning in Excel niet meer van deze tijd?

telraamBetonproducent Van den Hende zweert bij Excel die gekoppeld is aan Microsoft Dynamics Navision door middel van ExSION Reporting. ExSION Reporting genereert razendsnel de rapporten die Van den Hende nodig heeft. Exsion brengt alle gegevens uit Microsoft Dynamics samen en maakt hiermee ieder rapport dat ze nodig hebben. Via deze krachtige tool haalt Van den Hende productiehistorieken uit Dynamics NAV en plannen ze de toekomstige productie. Op 18 februari toont Van den Hende hoe krachtig de koppeling tussen excel en Dynamics NAV is tijdens "ERP in de praktijk @ Van den Hende Beton".

Waar veel reporting en BI tools los van de Microsoft Dynamics NAV-oplossing draaien, integreert Exsion Reporting rechtstreeks in NAV. Zo komt alle managementinformatie en de reporting uit één applicatie. Exsion Reporting voor NAV wordt toegevoegd aan de bestaande Excel, waar je op de vertrouwde Excel-wijze de meest uiteenlopende rapportages met een druk op de knop samenstelt. Zo krijg je managementinformatie die je overal helpt: van de commerciële afdeling tot de productie.

In Exsion Reporting hoef je rapporten maar één keer te maken, om ze daarna keer op keer door Exsion aangereikt te krijgen wanneer jij ze nodig hebt. Die rapporten maak je gemakkelijk zelf, waardoor geen consultants meer nodig zijn als rapportages aangepast moeten worden. Speel met de gegevens: maak interactieve analyses en haal managementinformatie op met één druk op de knop. Omdat knip en plakwerk van gebruikers niet meer nodig is worden gebruikersfouten tot een minimum beperkt. Zo weet je altijd zeker dat je gegevens kloppen.

In deze dynamische wereld moeten bedrijven onmiddellijk kunnen schakelen op de nieuwe realiteit van hun business. Dat betekent dat snelle, duidelijke en betrouwbare rapportages, met de mogelijkheid om concrete en onderbouwde prognoses te maken, onmisbaar zijn. Het is niet meer van deze tijd dat administrateurs en controllers met knippen plakken hun rapportages moeten opstellen en dat managers achter de feiten aanlopen en beslissingen nemen op gegevens van gisteren.

Schrijf in voor "ERP in de prakijk @ Van den Hende Beton" op 18/02 voor een échte praktijkcase.