Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

[video] Bierhandel De Wilde en Dynamics NAV: toen en nu

Like drinkBierhandel De Wilde uit Zele is een ambitieuze drankenhandel. Dat voelden we al toen we er jaren geleden Microsoft Dynamics NAV voor de drankensector implementeerden. We wisten toen reeds dat dit pas de start was voor deze KMO en zijn dan ook zeer blij dat Bierhandel De Wilde op 22 februari haar deuren opent voor geïnteresseerde zaakvoerders die ook ERP-software willen implementeren.

Onlangs opende de bier- en drankenhandel een tweede winkel die in geen tijd ook op Dynamics NAV & DrinkMaster draaide. De winkels werden uitgerust met digitale schaplabels die vanuit Dynamics NAV aangestuurd worden. De Wilde heeft ook een volledig geïntegreerde webshop waar drankenkenners van binnen en buitenland hun bestellingen plaatsen. Uiteraard wordt de webshop aangestuurd vanuit MS Dynamics zodat er geen dubbel werk ontstaat bij het updaten van producten en prijzen. Voorraad en voorraadscanning zijn geïntegreerd in de ERP-software alsook het leeggoedbeheer en de bijhorende leeggoed-automaat.

De KMO maakt gebruik van digitale klantenkaarten op basis van de e-ID en het Freedelity-systeem. Hiermee sparen klanten punten voor leuke cadeau's en krijgt De Wilde inzicht in haar klantenbestand. Opnieuw is het Freedelity systeem gekoppeld aan Navision.

Schrijf in voor het geleid bezoek en demonstraties van deze software-paketten en technologie. Bekijk hieronder alvast de video van toen Bierhandel De Wilde net gestart was met DrinkMaster.