Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Veel moois in de januari-update van Office 365!

 

De januari update van Office 365 bevat enkele nuttige updates voor professionals. We halen er de veranderingen uit waar jij het meeste voordeel uit kan halen. Wil je graag meer informatie, bekijk dan onderstaande video waarin alle updates van deze maand uitgelegd worden. 

Whiteboard: Handige Office 365-update voor de bouwsector!

Eén van de leukste updates deze maand is Whiteboard, een digitaal canvas dat je kan delen met collega’s. Dit online tekenbord geeft je meer vrijheid door je toe te laten om met touchscreen, trackpad of gewoon je muis te tekenen op een vlekkeloos wit canvas.

De mogelijkheden zijn eindeloos, vooral voor teams die elke dag creatief omspringen met tekeningen, grafieken, afbeeldingen en ontwerpen. De intelligente inkt herkent vormen en verandert haastige scribbles in duidelijke tekeningen. Een gedroomde applicatie voor de bouwsector, dus. 

Je Powerpoints in 4K

Verder zit in deze update ook de mogelijkheid om je PowerPoint-presentaties om te zetten in haarfijne 4K-video. Zo kan je je presentatie naar klanten en collega’s exporten, zonder dat je ze de mogelijkheid geeft je slides aan te passen of voor hun eigen doeleinden te gebruiken. Een extra voordeel is dat je klanten geen PowerPoint nodig hebben om je presentatie in ultra-hoge kwaliteit te bekijken. Je kan ook voice-overs, video’s en laserpointer toevoegen. 

Veilig OneDrive-bestanden delen

OneDrive laat je toe bestanden in de map te delen met collega’s. Wil je die bestanden ook delen met mensen buiten je bedrijf, ben je best wat voorzichtiger. 

Deze update laat je toe bestanden te delen met externen, maar die te beveiligen met een verificatie-code die je hen apart toestuurt. Zo ben je zeker dat zij inloggen op de link en niemand anders. Verder kan je zelfs bepalen dat ze om de zoveel tijd een nieuwe verificatiecode moeten toevoegen. Veiliger kan haast niet! 

Hieronder vind je een handig filmpje met alle updates.