Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Een betaalautomaat in je winkel heeft tal van voordelen. Hier zijn er 5...

Je kan niet meer naast betaalautomaten kijken. Ze verschijnen steeds vaker bij bakkers, frituren, slagers en supermarkten. Klanten hoeven hun geld niet meer aan medewerkers te geven, maar betalen zelf via een automaat. Handig, veilig en snel. Ook groothandels en distributeurs ontdekken de vele voordelen van de betaalautomaat. 

We vertellen je wat je nu precies uit een betaalautomaat haalt:

1) Veilig

Veiligheid in je winkels moet voorop staan. Je wil zowel je medewerkers als je kapitaal beschermen. Betaalautomaten helpen je daarbij. Ze zijn een stuk veiliger dan een traditionele kassa, en dat op wel op drie manieren: 

          1) Ze herkennen valse biljetten
          2) Ze voorkomen interne fraude door het geld veilig te bewaren.
          3) Doordat de machine in je toonbank zit ingebouwd, maken ze diefstal of overval vrijwel onmogelijk.

Safety first

2) Betaalautomaten voorkomen fouten

Iedereen maakt fouten. Je klant geeft te weinig geld, of krijgt een incorrect bedrag terug. Een moment van onoplettendheid kan leiden tot winstverlies of discussies met je klant. Niet echt bevorderend voor tevredenheid bij je klanten of medewerkers. 

Doordat elke financiële transactie bij een betaalautomaat volledig automatisch gebeurt, voorkomt dit betaalsysteem fouten. Elke klant betaalt het juiste bedrag en krijgt het juiste wisselgeld. 

Geen discussie, geen fouten

3) Snel

Hoewel we een vriendelijke babbel met de kassierster altijd appreciëren, stellen zowel klanten als bedrijven snelheid op prijs. Een geautomatiseerd betaalsysteem kan gemiddeld 75 klanten per uur bedienden. Tijdens drukke periodes kan dat het verschil maken tussen een gefrustreerde of een blije klant. 

Vliegensvlug

4) Koppeling aan je ERP-systeem

Door het betaalsysteem direct aan je ERP-systeem te koppelen, ben je altijd op de hoogte van hoeveel contant geld er in je zaak aanwezig is.

Feedback van gebruikers laat ons weten dat bedrijven die betaalsystemen gebruiken ook meer cash hebben. 

Data = efficiëntie

5) Personeelsvrije winkels

Als drankenhandelaar verkoop je vaak aan vertrouwde klanten. Met een betaalsysteem, en een goeie ERP die het systeem in verbinding stelt met je voorraad, wordt je winkel een volledig geautomatiseerde verkoopmachine. 

Zo kan je klanten te allen tijde bedienen en maak je personeel vrij voor andere jobs.

Innovatie

Dat zijn maar enkele van de voordelen van een geautomatiseerd betaalsysteem voor je filialen. Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, helpen we je graag