Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Microsoft Office 365: het beste van de februari update

Microsoft office 365 februari update

Een nieuwe maand, een nieuwe Office 365 update. Ook in februari brengt het Microsoft-team je weer heel wat nieuws.

We lichten de 3 interessantste features uit. Bekijk de video voor de volledige update. 

     

1) PowerPoint 3D morph

Net als vorige maand krijg je deze maand een leuke PowerPoint-update die je presentaties een heel stuk spectaculairder maken. 

3D morph laat je toe twee verschillende slides van een 3D-model samen te voegen, zodat de transitie tussen de twee veel dynamischer wordt.

In plaats van simpelweg van slide 1 naar slide 2 te gaan creëert Powerpoint een cinematografische overgang die je presentie meteen een stuk indrukwekkender maakt.

Dit effect bereik je door de slide te dupliceren, het 3D model op de slide te herpositioneren en dan de morph-transitie te gebruiken. 

Maar daar stopt het niet. PowerPoint heeft nu animatie effecten specifiek voor 3D beelden. Gewoon op je model klikken en de opties verschijnen bovenaan het scherm.   

 Powerpoint 3D morph

     2) Outlook cheat sheets

De tweede update maakt het leven voor de eindgebruikers van Office 365 een stuk makkelijker. Outlook cheat sheets zijn spiekbriefjes voor Outlook die duidelijk de verschillende features van het mail- en kalender-programma uitleggen.

En dit in wel 36 talen.

Ideaal om het maximum uit je Outlook-applicatie te halen en om workshops te geven. 

     3) Secure score

In tijden van verhoogde cybermisdaad is een veiligheidsupdate altijd welkom. Met secure score kan je met één druk op de knop zien hoe veilig de Microsoft Office 365 applicatie is. Je krijgt naast de score ook tips en tricks om de veiligheid van je programma te verhogen. 

Maar een score alleen betekent niet zoveel. Nu kan je ook je score vergelijken met andere bedrijven van gelijkaardige grootte. Zo weet je waar je staat. 

Dus geen zeldzame en dure security checks meer. Met de secure score heb je constant, real-time informatie over Office 365. 

Voor de volledige update, bekijk de video hier.