Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Microsoft Office 365 update - April: Samenwerking centraal

Office 365 zit sowieso al vol moois, maar het feit dat Microsoft elke maand met een update naar buiten komt, maakt dit pakket des te beter. Lees hier onze favoriete updates of bekijk het volledige filmpje onderaan.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een programma dat mensen, apps en documenten samenbrengt in 1 dashboard. Ideaal om teamleden te laten communiceren, waar ter wereld ze ook zijn. Je kan er zelfs mee bellen.

Maar soms werk je samen met professionals buiten je bedrijf. Dan wordt het moeilijker om ervoor te zorgen dat ze van elke update op de hoogte zijn.

Dat kon je al, maar enkel als die externe medewerkers een Azure Active Directory account hadden. Nu hebben ze enkel een e-mailadres nodig.

Zo nodig je ze uit:

Microsoft Office 365 April Update Teams

De genodigde krijgt dan een mailtje. Gasten hebben wel een Microsoft-account nodig die aan het e-mailadres vasthangt. Gelukkig maak je zo’n account makkelijk gratis aan.

SharePoint Hub sites

Hiermee kan je Hub Sites gebruiken om SharePoint groepen samen te brengen. Dat is handig om de verschillende SharePoint sites die eigen zijn aan een onderwerp, project of departement te groeperen. Dat maakt het overzichtelijk en efficiënt door:

  • de zoekfunctie die al je SharePoint-sites binnen een hub doorzoekt.
  • de newsfeed die al het nieuws uit je sites samenvat.
  • de makkelijke navigatie tussen individuele sites binnen de hub.
  • de mogelijkheid om sites van hub naar hub te verplaatsten.

Als we denken aan onze eigen, nogal chaotische, SharePoint-site bij SDE, kunnen we deze nieuwe feature enkel toejuichen. Jammer genoeg is deze update nog niet algemeen beschikbaar, maar hij komt eraan!

Overtuigd van Office 365? Lees hier waarom dit software-pakket onontbeerlijk is voor je bedrijf.

Bekijk hier het volledige filmpje:

 

Bekijk hier de vorige Office 365 updates: