Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Microsoft office 365 Juni 2018: Geen vergaderingsstress met Outlook

Microsoft office 365 Mei 2018: Inzicht en dataMicrosoft lanceerde deze maand opnieuw een nieuwe update voor een aantal van haar Office 365 producten. In deze update krijgt vooral Outlook een hele hoop updates, zodat het plannen en bijwonen van vergaderingen een stuk makkelijker wordt. Verder belooft Sharepoint Spaces een VR/AR feature die je bedrijf naar de virtuele wereld stuurt.  

 

Contacteer ons 

 

Stressvrij vergaderen met Outlook

Onze favoriete update deze maand is de nieuwste Outlook feature. Of beter gezegd, features, want Outlook krijgt een paar handige nieuwigheden.

1)     Outlook maakt het makkelijker om afspraken in te plannen. 

Niet alleen geeft het e-mail programma suggesties voor locaties op basis van je geschiedenis, het slimme notificatiesysteem gebruikt je huidige locatie, verkeersinformatie en eindbestemming om je te laten weten  wanneer je moet vertrekken. Een goed begin van een stressvrije vergadering dus. Deze update is voorlopig enkel beschikbaar voor iOS, maar komt binnenkort ook naar Windows.

2)     Outlook staat je ook toe om te zien wie op welke vergadering aanwezig zal zijn, zelfs wanneer jij niet de organisator bent.

Zo kan je de belangrijkheid van een vergadering aftoetsen tegen je schema. Als je twee vergaderingen tegelijkertijd hebt kan je ook zien of je collega’s op de ene vergadering aanwezig zullen zijn, zodat jij de andere kan bijwonen.

Outlook Windows Update Juni Office 365

3)   Ook de time zone functionaliteit wordt uitgebreid. Zo kan je verschillende time zones weergeven in een uitnodiging. Dat maakt televergaderen met collega’s in een andere tijdzone een stuk makkelijker.


Outlook Windows Update Juni Office 365 time zones

Time management wordt dus een stuk efficiënter met deze Outlook updates.

OneDrive mobiele app

Ook de mobiele app van OneDrive krijgt een hoop verbeteringen.

 1) Je kan vanuit de app native documenten scannen, via de knop op het homescherm.
 2) Je kan bestanden delen met een view-only link, zodat anderen die niet kunnen downloaden.
 3) Je kan bestanden delen maar beveiligen met een wachtwoord.

Sharepoint Spaces

Microsoft zet in op AR/VR en mixed reality met Sharepoint Spaces, een immersive, mixed reality ervaring. Gebruikers met een VR-bril kunnen data en product modellen visualiseren en manipuleren.

Windows update Juni Office 365 VR Sharepoint

Deze update is voorlig enkel beschikbaar voor bepaalde klanten en partners, maar we lopen er bij SDE alvast warm voor.

Bekijk hier de volledige video:

Bekijk hier onze vorige updates:

Mei 2018
April 2018
Maart 2018
Februari 2018
Januari 2018